10 voordelen van een trouwvideoclip

Wat een trouwvideoclip anders maakt als een trouwfilm

1. Leuk om te delen

Een trouwfilm is vaak erg lang (tussen de 30 en 60 minuten), leuk natuurlijk om die samen terug te kijken maar vaak erg saai voor vrienden en familie. Een trouwvideoclip daarin tegen duurt vaak 3 tot 5 minuten en is actief. Leuk voor iedereen om te kijken zonder dat de rest in slaap valt :). Daarbij bewerken wij de videoclips met zoveel oog voor detail dat je het zelf na 20x nog lang niet zat bent, dat beloven we.

2. Meer detail

Een trouwfilm is vaak vanuit overzichtelijk standpunt gefilmd, van wat verder weg. Bij een trouwvideoclip staat de camera echt gericht op de details die jullie dag maken hoe die is. Die details leggen jullie gevoel vast, of het nu gaat om een knippering met de ogen of het omdoen van de trouwring. Daarbij zien we dat er juist bij een bruiloft erg veel oog is voor detail in het algemeen. denk maar eens aan de kleur van bloemen, balonnen en de bruidstaart. In ons portfolio zie je, hoe we ook die dingen niet vergeten. Jullie hebben er tenslotte bewust voor gekozen.

3. Professioneel gemonteerd

Om een uur film professioneel te monteren hebben sommige regiseurs bijna een jaar nodig. Monteren duurt gewoonweg lang en is een vak apart. Het is dan ook onmogelijk een uur film kwalitatief te monteren. Zo doen wij over een trouwvideoclip gemiddeld 3 volle dagen voordat ieder beeld perfect tot zijn recht komt. De keuze is dus vaak tussen een korte kwalitatieve video waarbij niets over het hoofd wordt gezien of een lange video met minder oog voor intensieve montage.

4. Tijdloos

De kwaliteit waarin wij een trouwvideoclip filmen is professioneel Full HD. Dit zorgt voor een prachtig resultaat en vanwege de hoge kwaliteit is het ook na jaren nog leuk om terug te kijken.

5. Muziek zegt meer dan 1000 woorden

Voor de videoclip kiezen jullie zelf het nummer dat bij jullie past. Dit kan zomaar een nummer zijn, of het nummer van de openingsdans. Door de combinatie van jullie muziek en jullie video gaan de beelden echt spreken.

6. Delen via social media

Jullie kunnen je voorstellen dat je een dag verder bent, als je een uur aan film wil uploaden op Facebook. Jammer als jullie de video willen delen met kennissen en vrienden. Een trouwvideoclip is echter zo gedeeld!

7. Ervaring in videoclips voor artiesten

Een trouwvideoclip maken vereist een hele andere manier van filmen en bewerken. Vanuit onze ervaring in de videoclip industrie kunnen wij die manier makkelijk toe passen op een van de mooiste dagen in het leven.

8. Ongemerkt gefilmd

Bij het filmen houden wij gepaste afstand bij het maken van prachtige beelden. Daarbij hoeven jullie ook geen dingen in scene te zetten. Dat is voor ons erg belangrijk. Het moet natuurlijk en écht aanvoelen.

9. Kleurcorrectie / Eén geheel

Bij het monteren van jullie beelden zorgen wij er altijd voor dat de beelden bij elkaar passen. Dit doen we aan de hand van kleurcorrectie. Zo weten jullie zeker dat de trouwvideoclip écht een geheel wordt. Hier gaat echter best veel tijd in zitten en het is dan ook begrijpelijk dat dit bij een uur film weken duurt en daarom bij een trouwvideo wordt overgeslagen.

10. Modern

Al met al is een trouwvideoclip gewoon net even wat moderner dan een trouwfilm. Het is iets van deze tijd en geeft een unieke samenvatting en sfeer mee van jullie bruiloft.

Voor voorbeelden van trouwvideoclips kun je een kijkje nemen in ons portfolio

Portfolio