Het Dreamteam


Het team achter al die prachtige beelden

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31-615828416

Altijd beantwoord binnen 12 uur

Offerte aanvragen

Even voorstellen

Jarenlang zijn wij al passievol bezig met het op beeld brengen van bruiloften. Daarnaast doen we met ons andere bedrijf Yosoyvideo ook erg veel andere filmklussen als documentaires, videoclips voor artiesten, bedrijfsvideos en meer. De trouwvideoclips zijn voor ons echter extra bijzonder. Wanneer iemand aan ons de verantwoordelijkheid geeft om die ene dag zo mooi mogelijk op beeld te brengen komt er iets moois los. Samen zetten we alles op alles om aan jullie wens te voldoen en keer op keer is ons doel om iets unieks te maken. Het belangrijkste in onze werkwijze is de persoonlijke verbinding met jullie, dat we ons werk zo professioneel mogelijk uit zullen voeren spreekt voor zich. Maar die persoonlijke verbinding zie je in de video terug.

videograaf trouwvideoclips
bruiloft cameraman
trouwvideograaf

Liefde op beeld - Onze passie

%
Tevreden klanten
Videografen
Uren gefilmd
+
Jaar ervaring
 • videograaf ervaring

  Werkelijk een geweldige videoclip ontvangen van onze bruiloft. We hebben hem al tien maal bekeken maar het blijft hartstikke leuk jezelf zo terug te zien.

  Miel en Lisa Bruiloft Ridderkerk
 • trouwvideoclip ervaring

  Op de bruiloft waren de heren op een prettige manier op de achtergrond, op beeld was daar weinig van te merken en zijn er prachtige dingen uitgekomen!

  Miguel en Shadee Bruiloft Amsterdam
 • trouwvideoclip ervaring

  Van Harte raden wij zeker aan! Leuke mensen vol passie en enthousiasme.

  Jeroen en Irma Bruiloft Rotterdam