Veelgestelde vragen Trouwvideo Van Harte

Veel gestelde vragen

Wat is jullie ervaring met het maken van trouwvideoclips?
Van oorsprong hebben wij ons verdiept in videoclips voor artiesten. Van hieruit kwamen wij erachter dat het ook voor bruidsparen de ultieme tool is om een bruiloft op beeld te brengen. Inmiddels hebben wij meer dan 10 jaar ervaring en doen we het nog altijd met net zoveel plezier als voorheen.
Wat als de videograaf ziek is?
Dat kan natuurlijk altijd gebeuren en daar zijn wij ons bewust van. Wij werken met vele professionele videografen waardoor er altijd een back-up is voor jullie bruiloft. Zo zijn jullie zeker van een prachtige trouwvideoclip.
Is er een aanbetaling?
Bij ons is er een aanbetaling van 30%. De andere 70% wordt bij het leveren van het resultaat verekend.
Wat is een trouwvideoclip?
Een trouwvideoclip is anders dan een trouwfilm. Het is een relatief nieuw concept. Het idee achter een trouwvideoclip is dat jullie een nummer kiezen wat jullie mooi vinden en wij de beelden van jullie bruiloft daarop monteren. Meer oog voor detail, dus met name het gevoel van jullie dag zal hierin naar voren komen. Benieuwd naar de voordelen van een trouwvideoclip ten opzichte van een trouwfilm? Lees dan ons blog hierover.
Waar bieden jullie deze diensten aan?
Wij zijn gevestigd in Haarlem en bieden onze diensten primair aan door heel Nederland. Daarbuiten zijn we ook nog regelmatig in het buitenland te vinden voor specifieke shoots op bruiloften. Alles is dus mogelijk, overal.
Met wat voor camera filmen jullie?
Dit is afhankelijk van jullie wensen. In veruit de meeste gevallen is dit met een professionele Full HD camera zodat jullie zeker zijn van kwaliteit.
Kunnen we een voorbeeld bekijken?
Voor voorbeelden kunnen jullie terecht in ons online portfolio.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op +31-615828416

Altijd beantwoord binnen 12 uur

Offerte aanvragen